Toto

Mangsa Menembak Pengalaman Fremont Street Dipuji, Suspek Terlepas

Lelaki yang terbunuh dalam tembakan hujung minggu di Fremont Street Experience telah dikenal pasti oleh pejabat koroner Clark County sebagai Raymond Renova, 23. Dia bekerja sebagai artis tatu dan tinggal di Las Vegas.

Raymond Renova
Raymond Renova, gambar di atas. Dia meninggal dunia dalam satu tembakan di Fremont Street Experience. (Imej: GoFundMe)
Mangsa kedua, yang tidak dinamakan, telah dirawat kerana kecederaan yang https://bookbooknyc.com/ tidak mengancam nyawa. Dia digambarkan sebagai “pemerhati yang tidak bersalah.”

Kejadian berlaku awal Ahad. Pertikaian yang jelas menyebabkan pergaduhan di kalangan beberapa individu. Keadaan bertambah buruk dan salah seorang daripada mereka mengeluarkan senjata api. Peluru terkena Renova dan mangsa kedua, KTNV , sebuah stesen TV tempatan, melaporkan.

Renova dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti. Dia segera meninggal dunia. Bedah siasat mendedahkan kematian Renova adalah pembunuhan .

Kakaknya, Adreanna Renova, memberitahu KLAS , stesen TV tempatan yang lain, bahawa dia, abangnya dan seorang sepupu keluar malam Sabtu. Kemudian, keganasan berlaku.

“Saya mendengar bunyi tembakan dan saya berjalan keluar dan melihat abang saya di atas lantai mati,” kata Adreanna Renova.

Saya cuma nak tahu kenapa dia buat macam tu,” tambahnya. “Kenapa? Apa sebabnya?”

Sehingga Selasa, polis Metro masih belum membuat tangkapan dalam kes itu. Suspek memakai pakaian hitam malam itu, kata KLAS . Butiran lanjut mengenai penampilannya tidak dikeluarkan.

Polis menyemak video pengawasan dan menggeledah tempat kejadian untuk mendapatkan bukti dan saksi.

Fremont Street Experience telah ditutup buat sementara waktu selepas penggambaran. Jalan-jalan berhampiran tempat kejadian telah disekat oleh https://gifetgif.com/ pegawai pada awal pagi supaya polis boleh menyiasat jenayah itu.

Memukul, Menendang, Menembak
Kristy Santacruz, ibu saudara mangsa, memberitahu KLAS penembak itu melakukan perbuatan pengecut.

Ini adalah dua lelaki muda yang dipukul dan dipijak dan kemudian ditembak di muka,” kata Santacruz. “Dan lelaki ini sedang berjalan-jalan … Anda pengecut, https://startupmeme.com anda fikir anda melakukan sesuatu.”

“Mereka masih di luar sana. Mereka boleh melakukan ini kepada sesiapa sahaja,” tambah Santacruz.

Saudara mangsa pergi ke Fremont Street Experience pada hari Isnin untuk meletakkan peringatan dan nota.

Pengumpul Dana GoFundMe
Bapa Renova juga menyiarkan halaman GoFundMe dalam talian, supaya keluarga dapat menampung kos pengebumian. Pada awal Selasa ia telah menaikkan $2,585. Matlamatnya ialah $10,000.

Keluarga mahu perkhidmatan itu berada di California. Dia dipanggil semula oleh saudara maranya.