Toto

Perjuangan Denver Broncos Untuk Mencari Rentak Mereka Menjelang ‘Bola Sepak Malam Isnin’

LA Chargers menjadi tuan rumah kepada Denver Broncos pada malam Isnin dalam perlawanan tradisional saingan NFL . Ini akan menjadi perlawanan pertama yang dimainkan oleh Pengecas pada Malam Isnin musim ini, dan mereka melakukannya menentang pasukan dari bahagian mereka sendiri.

Denver Broncos
QB Denver Broncos Russell Wilson (4) dan Brett Rypien cuba memikirkan apa yang mereka lakukan salah dengan ketua jurulatih Nathaniel Hackett. Broncos pergi ke LA untuk bertemu Pengecas untuk Bola Sepak Malam Isnin . (Imej: Getty Images)
Dengan rekod 3-2, Chargers sedang mencari kemenangan dan untuk mengikat kedudukan pendahuluan bahagian dengan Ketua Kansas City. Bermain di rumah, mereka 2-1.

Terdapat sedikit sebab untuk mempercayai mereka tidak akan meraih kemenangan lagi di sini. Satu-satunya persoalan yang tinggal ialah sama ada Broncos QB Russell Wilson akan mula memperoleh gajinya.

Broncos Underwhelm pada tahun 2022
Soalan terbesar sehingga akhir Minggu 6 tindakan NFL ialah sama ada perujuk akan mula membenarkan pasukan bermain bola, atau jika mereka akan terus Keluaran SGP menggerakkan permainan ke arah bola sepak bendera. Soalan kedua terbesar ialah sama ada Broncos membuat langkah yang betul dalam membayar banyak wang untuk merekrut Wilson dari Seattle Seahawks.

Denver Broncos Pengecas LA
Moneyline +180 -210
Sebar +4 (-105) -4 (-115)
Atas/Bawah 45.5 (-110)
Ihsan DraftKings
Wilson tidak mematuhi gembar-gembur itu, dan pastinya tidak menunjukkan persembahan pada Khamis lalu dalam kekalahan 12-9 lebih masa pasukan kepada Indianapolis Colts. Dalam permainan itu, peminat mula berlari ke pintu sebelum masa tamat, terlepas perlawanan akhir lebih masa. Mereka tidak banyak ketinggalan.

Denver Broncos berada di tempat ketiga di AFC West dengan rekod 2-3. Beraksi sebagai pelawat musim ini, mereka masih belum memenangi perlawanan.

Sebaliknya, menentang Broncos, Chargers adalah 36-26 di tempat sendiri. Salah satunya ialah kemenangan menentang Broncos apabila mereka bertemu di Stadium SoFi musim lalu. LA tidak menghadapi kesukaran ketika itu, mengambil permainan 34-13.

QB Justin Herbert telah memperoleh gajinya, dan kemudian beberapa. Dia mencipta satu kesalahan yang kini menduduki tempat kedua dari segi hantaran, mengambil purata 291 ela setiap perlawanan. Dia mungkin menarik untuk ditonton dalam perlawanan malam ini.

Broncos dalam Tahun Peralihan
Broncos menduduki tempat ke-31 dalam NFL dalam pemarkahan, memungut hanya 15 mata setiap perlawanan. Mereka telah berjaya mencapai zon merah, tetapi tidak dapat menamatkan pemanduan sebaik sahaja mereka berada di Data Sidney sana. Mereka adalah yang terakhir dari segi pemarkahan zon merah, menukar hanya 21% daripada percubaan mereka kepada mata. Di sisi lain permainan malam ini, Pengecas telah menolak ke zon akhir pada 53.4% ​​perjalanan mereka ke zon merah.

Wilson telah bergelut untuk mencari tempatnya dalam kru Broncos. Menentang Colts minggu lalu, dia hanya menyempurnakan dua daripada 15 hantaran sepanjang 10 ela. Dua lagi balingan berakhir di tangan pertahanan. Namun, itu bukan semua miliknya, kerana dia berdepan kecederaan bahu yang mungkin menghalang prestasinya.

Ketua jurulatih Denver Nathaniel Hackett turut menerima tanggungjawabnya. Dia nampaknya berjalan di atas kulit telur, kelihatan terlalu malu untuk membuat drama besar atau untuk melindungi Wilson.

Broncos adalah 1-4 terhadap spread (ATS) musim ini, manakala Chargers adalah cerminan cermin pada 4-1. The Chargers telah terjejas sedikit musim ini, tetapi Keluaran HK mereka mula mengembalikan beberapa pemain mereka yang cedera ke dalam penggiliran.

Bagi petaruh sukan , garis wang mungkin sedikit lebih nipis daripada yang diperlukan untuk permainan ini. Walaupun kejutan berlaku, seperti Chicago Bears menewaskan Tampa Bay Buccaneers, tiada keajaiban dijangka hari ini. Penyebaran tidak sepatutnya menjadi masalah untuk Pengecas juga. Dengan hampir 60% daripada permainan pergi ke bawah musim ini, jumlah 45.5 kelihatan seperti ia bersedia untuk mengekalkan trend itu.